fredag 1. april 2011

GJESTEinnlegg AV BOBBY! Stefaren min FRA Kenya !!!!!!!!!

HERREGUD!!! Endelig HAR Bobby SKRIVD gjesteinnlegg!!! DETTE er første GJESTEinnlegget på bloggen min lizzom !!! SYKT!!! Han HAR skrevet UNDER HER:

Hei mitt navn er Bobby!

Hei jeg kjempeglad for skrive på blogg til Pernille. Hun er stedatter min og kjempeflink og snill!

Jeg ikke vet skrive om men tenkte å si noe om Stella Mwangi. Jeg drittlei folk snakke til meg og spørre om jeg kjenne Stella Mwangi fordi hun er fra Kenya!! Alle spør meg om jeg kjenne Mwangi. Hvorfor dem tro jeg kjenne henne  ? fordi jeg komme fra Kenya så jeg plutselig kjenne alle i kenya! Hva problemet med folk ?

Jeg ikke kjenne Stella Mwangi bare fordi hun fra kenya og jeg fra kenya ! Dummeste spørsmål jeg får ! Så hvis jeg treffe normann i Kenya så jeg spørre om dem kjenne kompisen min Frank da ??? Må forstå at jeg ikke kjenne alle fra Kenya ! Neste som spør meg om jeg kjenne Stella Mwangi så jeg skal lage hakkemat av dem!

Jeg lage kenyanse pannekaker i dag !! Pernille ønske pannekaker til middag ! Så jeg kjøpe pannekakemix på butikk! Hvis dem i kassa spør om jeg kjenne Mwangi så jeg kommer til å eksplodere! Dem på butikk ikke vet at jeg fra Kenya men dem kanskje spør om jeg kjenne Mwangi fordi jeg er neger! Så jeg kjenne alle som er neger å da ? Så hvis jeg treffe hvit mann i Kenya så jeg spørre om dem kjenne en hvit mann i Russland ? Dem må skjerpe seg! Ikke spørre om jeg kjenne alle som er utlending bare fodi utelendig er på TV!!

---------------------

22 kommentarer:

 1. HERREGUD!!! Er det mulig lizzom ??? Du er BEST bobby!! Hva som FEILE folk LIZZOM ?? Så alle lizzom tror at du kjenne ho STELLA bare fordi ho STELLA er fra KENYA lizzom ??? HERREGUD!!! SYKT!

  ÅÅÅÅÅ, SÅ glad JEG ble!!! BLIR pannekakker til MIDDAG!!!!! Du er BEST bobby!! TAKK for at du SKREV på bloggen min lizzom !!!

  SvarSlett
 2. Ha ha ha!!!

  Go Pernille !!!

  og

  Go Bobby !!!

  SvarSlett
 3. Kanskje på tide å legge ned bloggen? Jeg har ringt VG idag og de slettet innleggene dine fra både denne Claudiasaken og denne Holgersaken.

  Det er vel ingen vits å skrive blogg når du systematisk blir fjernet fra artiklene du skriver om? På tide å legge ned da kanskje?

  SvarSlett
 4. Ha ha!
  Pernille er morsom,men du er nesten bedre Helene..

  SvarSlett
 5. ler meg ihjel !! Go Bobby og Pernille. Drit i tapere som Helene og andre besserwissere :)

  SvarSlett
 6. Vel Bobby, kjenner du Stella Mwangi eller ikke?
  Det må da gå an å svare på det.

  Hvem er forresten Stella Mwangi?

  SvarSlett
 7. Du skriver veldig godt norsk til å være en neger i fra Kenya, Bobby. Jeg skjønner godt at du er lei av maset om Stella. Kenyanske pannekaker høres spennende ut. Kan vi få oppskriften?

  SvarSlett
 8. Jubajubaaaahhhhh....1. april 2011 kl. 10:46

  Helene.....du må ha noe jævlig til fritidsproblemer som henger deg så opp i denne bloggen..... Go f... yourself....

  SvarSlett
 9. Dette er nesten noe med det beste jeg har lest på
  lenge. Jeg kjenner meg igjen, hvis jeg er i et annet land og sier jeg er fra Norge, kommer ofte spørsmål om jeg kjenner Aksel Lund Svindal (sportinteresserte), Liv Ullman (filminteresserte) Morten Harket (musikkinteresserte) Kronprinsesse Mette Marit (yellow press interesserte) osv. Jeg svarer som regel ja og de blir mektig imponert.

  VG må da snart bli drittlei Helene som ringer dag og natt for å få fjernet bloggen din.

  SvarSlett
 10. Ja, lag hakkemat av neste som spør :)

  LOL :))

  Knallbra!

  SvarSlett
 11. Hehe, jeg føler med deg, Bobby. Håper å høre mer fra deg.

  Hilsen Pernilles største fan!!1!

  SvarSlett
 12. helene vil snart ha sine egne fans som vil ha tak i henne.... navnet på de 2 nye fansa til helene heter skattemyndigheter og Forbrukerombudet...
  skikkelig bra bobby, kom gjerne med den oppskriften... hu berta du nevnete... steippa muggobi? hvem er det?

  SvarSlett
 13. Ok, så nå har jeg tenkt meg om og dette er egentlig morsomt. Stå på!

  SvarSlett
 14. what what WHAT?

  SvarSlett
 15. Pernille, KAN vi få mer av DETEKTIVHISTORIA!! snart???
  Del 2 PLiiiiiiiiS!!!

  Frida
  Fan!

  SvarSlett
 16. PERNILLE!!! HaR dU dAuA???!! HÆÆÆÆ???

  SvarSlett
 17. oi oi oi. helene har begynt å forstå det.... nå står ikke veden til påske... upps skulle kansje ikke sagt det mealle de jordskjelvene rundtomkring med tsunamier og greier he he he...

  perille trur jeg har forelska seg eller noe? kansje hu har slutta å blogge? sykt.... kom igjen pernille.... SKRIV fansen din krever mer...

  SvarSlett
 18. Vi venter Pernille, hvor had du blitt av?

  SvarSlett
 19. HAHa! Helene e den dummeste eg vet om! lol. Ka faen da? herregud helene.

  SvarSlett
 20. Jeg tror Helene også tuller. Isåfall; thumbs up! :)

  SvarSlett