torsdag 31. mars 2011

DETEKTIVHISTORIE del 1: HVEM myrda BESTEmora til OLE!!!!!

HEIA alle mine FANS!!! JEG har skrevet en detektivhistorie i 3 DELER!!! HER er første DEL!!


HVEM myrda BESTEmora til OLE !!!!

Ole på 7 år GIKK inn på STUA lizzom !!!! Så ropte han PLUTSELIG!! HERREGUD!!! Hva skjer lizzom ??? NOEN som HAR drept ho BESTEMOR!! HAN ble helt sjokkskada lizzom !! SÅ kom MORA hans, FAREN hans og TANTA hans inn på STUA !!! HÆÆÆ??? Er det mulig lizzom !!! NOEN har drept BESTEmora til OLE lizzom !!! HERREGUD!!!!!

SÅ ringte han OLE til Politiet!!! OG DEM KOM!!!!! HERREGUD!!! hva skjer her lizzom !! sa han DETEKTIVEN !! NOEN har STUKKET en kniv inn i ØYET på bestemora TIL han OLE sa han !! SÅ sjekket han detektiven fra POLITIET om KNIVEN hadde fingeravtrykk men det hadde den ikke !!! HERREGUD!! MORDEREN har sikkert TØRKA vekk fingeravtrykkene !! ER det mulig lizzom !!

MEN TANTA til han OLE fant en KLUT!! SÅ sa politiet at DET var sikkert den SOM MORDEREN brukte til å tørke vekk FINGERavtrykkene med!! HERREGUD!! så hadde HAN glemt å KASTE den!! og DET er sikkert FINGERavtrykk på KLUTEN!!! Er det mulig!! er morderen helt SKADD eller sa OLE. TENK å være så DUM å legge igjen KLUTEN lizzom !!

TANTA til OLE hadde DOWNS SYNDROM og POLITIET bestemte fort AT ho IKKE kunne VÆRE skyldig!! DEM som har DOWNS dreper ikke FOLK lizzom !!! HERREGUD!! det er helt umulig!!

POLITIMANNEN var helt SJOKKA over at TANTA til OLE ikke var på SÅNN hvpu, men OLE sa at HO brukte å få KOMME på besøk av og TIL lizzom !!! å JA sa politimannen!! MEN nå har jeg ikke TID til sånn SNIKK SNAKK !!! JEG må finne morderen SA han !!!

Fortsetter i DEL 2!!!

HERREGUD??? Hvem tror dere har MYRDA besteMORA til OLE !!????

13 kommentarer:

 1. LOL, jeg gleder meg allerede til fortsettelsen ;))

  SvarSlett
 2. Det må være hamsteret ditt som daua som kom tilbake gjennom kroppen til Ole og fikk Ole til å gjøre det

  SvarSlett
 3. For en skriveSTIL!!

  Sykt artig! Ha ha ha!

  SvarSlett
 4. Jeg tipper butleren. ;)

  SvarSlett
 5. Håper det kommer en butler inn i bildet etter hvert ja, hvis ikke så har ikke jeg peiling på hvem det kan være!

  SvarSlett
 6. Men trenger ikke å være SKADD for å skjønne at det er KNIVEN! som har drept besteMORA til OLE !!

  Hvis han DETEKTIVEN! kjøper en sånn LØGNSJEKKERMASKIN på -NILLE til 19,90!!! så kan han spørre KLUTEN!! og vips så har han SVARET!!!! HÆÆÆ???

  SvarSlett
 7. Kjære Pernille

  Det er helt tydelig at du ikke har fått med deg grunnleggende lærdom.

  Du bør søke om å få erstatning for flere år med bortkastet skolegang.
  Ta kontakt med kommunen og nærmeste advokatkontor.

  Mvh
  MH

  SvarSlett
 8. Jeg tror at det er tanta til Ole som er morderen. Grunnen til at hun fant fram kluten var nok (som forfatteren genialt har forutsett) at det kunne bli vanskelig å utelukke henne som morder. Hennes fingeravtrykk ville jo nå uansett være på kluten (i den grad fingeravtrykk finnes på en klut). At det skal være en butler med i historien ser jeg ingen grunn til ut fra de sosialøkonomiske forholdene vi kan lese mellom linjene. Med mindre bestefaren til Ole har en hemmelig elsker/elskerinne og dermed har et personlig og/eller økonomisk motiv til å kvitte seg med dama, vil jeg derfor holde en knapp på tanta som mistenkt. Jeg venter i spenning på del 2.

  SvarSlett
 9. Hahaha:D Genialt ressonement Fiskaren!

  SvarSlett
 10. Bak fiskaren gjemmer det seg en kriminalforfatter, er det Anne Holt?

  SvarSlett
 11. Hvem er pompøse Martin H?

  SvarSlett