mandag 28. februar 2011

Bare TULL å stå frem som LESBISK!!!

HERREGUD!! Avisa skriv om ei DAME som var LESBISK i skjul og så sto ho frem og ble NEKTA adgang til KRF!!! LES HER!!

Skjønne lizzom ikke hvorfor FOLK skal STÅ frem som LESBISK lizzom!!! DE fleste som er SÅNN gjør jo sånn i SKJUL slik at dem slipp å skjemme UT familien og VENNENE og sånn!! HERREGUD!! må gå an å tenke lizzom!!!

HVIS KRF synes AT dem som er LESBISK ikke passe inn på slike møter, så koffer skal dem være med da lizzom ??? Dessuten så har jo sånne LESBISKE egne plasser dem kan DRA på kor dem kan møte andre LESBISKE!!!

TIL og med da jeg var med i KOR så nekta vi nokken å være med i KORET lizzom!! HO var ikke LESBISK da men ho var LESPISK istedet!! Det vil si at ho lespa når ho snakka lizzom!!! HERREGUD!! Hadde vore helt SKADD hvis ei som var LESPISK skulle synge i et KOR når dem må SYNGE rent lizzom!!!

SÅ hvis GUD har sagt at regelen er at LESBISKE ikke kan være med på SÅNN kristenmøte, så må man ENTEN late som man ikke er LESBISK eller så man man FØLGE reglene som GUD har laga!!!

45 kommentarer:

  1. Fy faen hva er det som feiler deg? Du kritiserer dem som står frem som homofil? Fy faen!

    SvarSlett
  2. Du kan ikke være seriøs?

    Er dette seriøst eller?

    SvarSlett
  3. HA HA!! Nå kommer du til å terge på deg de humorløse igjen Pernille ;)

    SvarSlett
  4. Hva er humor med dette? Hun nærmest hyller diskriminering?

    Hvis dere har nektet adgang i koret til ei som lesper så er det ille nok. Men å si at Gud har bestemt at lesbiske ikke skal kunne delta politisk er helt hjernedødt! Gud finnes ikke engang!

    SvarSlett
  5. Dessverre er det slik at mange forsatt er så sneversynt at de synes det er best at de homofile ikke står frem. Diskriminering skjer av homofile hver dag. Krf gjør det ganske åpenlyst, men du har de som gjør det i det skjulte også.

    SvarSlett
  6. Dem har egne plasser å gå på slik at de kan treffe andre lesbiske? Hva faen f..... mener du med det? Hun skal ikke være med på landsmøte i Krf for å treffe andre lesber men for å delta i politikken. Er du så steike dum at du tror at lesber kun har en interesse eller?

    SvarSlett
  7. ironi, svart humor og sarkasme folkens!

    Wake up!

    SvarSlett
  8. he he he he jeg trur jeg lar denne passere i stillhet og går tilbake tel spritfabrikken til bobby... nå har du erta på deg tullingene som ikke skjønner måten du skriver på pernille...

    SvarSlett
  9. Tragisk blogg!!

    Hvorfor er det slik at alle disse hjernedøde rosabloggerne skal ha egen blogg?

    Krever forbud mot blogging! Du aner ikke hva du babler om engang!

    SvarSlett
  10. Sjokkert! Hvor dum går det an til å bli? Gud har laga regler om at man ikke kan være med i politikken da eller?

    Og hva har dette med folk som lesper når de snakker?

    Kanskje på tide å finne på noe annet enn å skrive blogg?

    SvarSlett
  11. Etter en noe trist dag fikk jeg meg igjen en god latter, og de som ikke forstår sarkasme og ironi på sitt beste, burde kanskje ikke kommentere her. Jeg har lært et nytt ord i dag, visste ikke at de som lesper blir kalt lespisk.

    SvarSlett
  12. kansje på tide med flere anonyme hjerner som tenker???? da mener jeg ikke slike hjernedøde anonyme hjerner.....slutt for faen å være så ut i nattegampen seriøs og se alt svart/hvit.

    SvarSlett
  13. Haha:) Pernille gjør narr av mørkemenn, moralister og andre uhumskheter i samfunnet, ser dere ikke det? På en dritkul måte og!!
    Stå på Pernille. Går ikke en dag uten at jeg er innom her! Den beste bloggen jeg noensinne har lest. SERIØST liksom<3

    SvarSlett
  14. Tre blogger som var linket til artikkelen, men bare den her var verd å lese :-)))

    For et gullkorn av en blogg. Denne må jeg lese mere på!

    SvarSlett
  15. Hore!

    Legg ned bloggen please.......

    please......

    SvarSlett
  16. Prostene Pest og Plage
    på utflukt til Edens Hage
    fant homser i fleng
    og lesber i seng
    --og Gud ville ikke beklage.

    Hurra- seier'n er vår!

    SvarSlett
  17. Er denne bloggen virkelig eller? Noen som vet?

    Du virker å være helt på jordet unge dame! Kan ikke skrive slik! Dette som KrF gjør er diskriminering!

    SvarSlett
  18. Kr.F har ALLTID vært ei sinke når det gjelder aksept av LGBT-personer. Utrolig mye sludder og fordømmelse har kommet fra tillitsvalgte i dette partiet---helt siden midt på 1950-tallet!De har hevet seg over både vitenskap og sunn fornuft--fått panikk når mennesker har krevd sin NATURGITTE RETT til kjærlighet og seksualitet.Ikke rart at dette ER--og helt klart vil forbli et miniparti i vår politiske flora. I ALL FRAMTID!

    SvarSlett
  19. Krf er et flott parti og jeg synes denne bloggen er fullstendig usmakelig. Jeg kan forsikre dere om at det er stor takhøyde i Krf og at slikt tøv som denne bloggeren skriver, finner vi meget uakseptabelt. Skjønner kanskje det at dette innlegget kanskje er et angrep på vårt flotte parti, men bloggeren bommer fullstendig.

    Vi er et virilt, åpent og flott parti. Synes bloggeren går langt over streken.

    SvarSlett
  20. Berit,

    Det er ikke bloggeren som går over streken. Det er nok heller ditt elskede parti Krf som går over streken i mange sammenhenger!

    Pernille har en merkelig måte å skrive på, men hun kan virkelig få sagt det på! Og det kanskje på den mest merkelige måten.

    Krf er et mørkeparti og det kan man se på behandlingen av Inger Lise Hansen og en rekke andre saker!

    SvarSlett
  21. Berit skriver SLUDDER! Så lenge IKKE KR.F assepterer--FULLT UT- at homoseksuell kjærlighet og AKTIV seksualitet er naturgitt og nødvendig---et helsemessig GODE for mennesker dette gjelder---ER KR.F et fordømmende DRITTPARTI !

    SvarSlett
  22. AKSEPTER homser - lesber- og transpersoner Kr.F.! Hvis ikke kan dere grave dere ned i egenprodusert dritt!

    SvarSlett
  23. Fy flate!

    Er det mulig å være så dum som deg Pernille!!

    Har du virkelig ikke skjønt noe som helst?? Det du sier er så sykt diskriminerende!!

    SvarSlett
  24. Ifölge forfatter av artikkelen er det bedre å være snill bisk enn lesbisk. Fy og fy !

    SvarSlett
  25. berit.... KRF er så på jordet at det faktisk burde vært forbudt på lik linje med en del andre mørker blå partier som er på høyre side av FRP.
    og pernille skriver på en slik måte att man må lese mye imellom linjene, noen ganger veldig enkelt, andre ganger vridd på en måte... man kan vel på en lettvint måte si at man kan ikke være hjernedød for å lese denne bloggen. he he he

    SvarSlett
  26. "bedre å være snill bisk enn lesbisk."???? hva mener du med det? sammenligner du hunder og lesbiske?

    SvarSlett
  27. Pernille: Er det slik at du mener at de som er lesbisk eller homofil skal leve i skjul? Det er å gå mange skritt tilbake. Tenk før du skriver. Enig. Dette er fy og fy!

    SvarSlett
  28. DET er vel egentlig opp til enhver homofil til å bestemme det? hverken du eller noen annen kan si att det er fy eller noe annet. noen tar det steget og noen ikke. og begge ting er riktig. og jeg trur neppe pernille mener at de SKAL leve i skjul. trur heller hu kritiserer KRF og gud he he he

    SvarSlett
  29. Grav i arkivene, og se hva en av Kr.F's store mørkemenn, K. M. Bondevik har sagt om homofili for ikke så altfor mange år siden! Det er nesten utrolig at slike synspunkter- i år 2011-fortsatt skal være gangbar mynt i vårt samfunn.Måtte snart dette Partiet råtne i sin egenskapte gjørme og menneskeforakt.

    SvarSlett
  30. Pernille er i samme klasse som samfunnsrefserne Ibsen og Black Debbath. Hun er som en kvinnelig utgave av Dr. Stockman (- En folkefiende av Ibsen)
    Her litt musikk til ære for Pernille:

    http://www.youtube.com/watch?v=5TcDLCkW5SM

    SvarSlett
  31. En saksopplysning: Det er 2 år siden denne dama kom ut av skapet. Gjør det samme-alle skaphomser og skaplesber. Men sky Kr.F som fanden!

    SvarSlett
  32. Ikke gi Kr.F. oppmerksomhet, hverken på den ene eller andre måten.De skjønner ikke saklighet eller ironi--vil ikke bøye seg for vitenskapelige sannheter, det være seg innen medisin eller noe annet felt; når det gjelder å akseptere homoseksuell kjærlighet og seksuell aktivitet. Ikke gi dem oppmerksomhet--slik at de kan "beundre" sin egen falskhet og egosentriske drømmeverden i trollspeilet--til både "Trollet" ( les: Kr.f.)og speilet sprekker av seg selv.

    SvarSlett
  33. "Du skal ikke ligge med en mann på samme måte som en ligger med en kvinne. Det er en styggedom" (3 Mos 18, 22). "Når en mann har omgang med en annen mann slik som en har omgang med en kvinne, har de begge gjort en avskyelig gjerning. De skal dø, det hviler blodskyld over dem" (3 Mos 20, 13).

    og videre kan man lese hva Gud vil gjøre med dem i Jesaia kapittel 13 vers 15 og 16

    Den som blir funnet, skal gjennombores,
    og den som blir grepet, skal falle for sverd.
    16 Deres småbarn skal knuses mens de ser på,
    deres hus skal plyndres og kvinnene voldtas.

    Det er bra du tar opp dette tema Pernille
    Gud velsigne deg for det

    SvarSlett
  34. forbanna drittfjortis, me lever i 2011 og ikke i år 1900 tallet da de va tabu å være homofil og lesbisk.
    Dette innleget provoserte meg noe jævligt, vet ikke om du er dønn seriøs eller om det bare er kødd,uansett kunne du la vært å skrive dette er.
    J31-kke skeiv, men støtter de homofile og lesbiske.

    SvarSlett
  35. "forbanna drittfjortis, me lever i 2011 og ikke i år 1900 tallet da de va tabu å være homofil og lesbisk.
    Dette innleget provoserte meg noe jævligt, vet ikke om du er dønn seriøs eller om det bare er kødd,uansett kunne du la vært å skrive dette er.
    J31-kke skeiv, men støtter de homofile og lesbiske. "

    noe som provoserer meg voldsomt er slike som du som ikke kan lese... du bør søke om å få att skolepengen for lesinga di....

    SvarSlett
  36. jeg er sikker på at pernille kan skrive en rå en om rosabloggere... kikka på hu derre dama til petter northug... hun avsluttet med

    " Som vanlig var jeg strålende fornøyd da jeg gikk der i fra uten ettervekst, slitte spisser og med fresh hud.

    Går du til en fast frisør?

    er dette inteligent eller?
    er det sånn fjas vi liker å lese? da har jeg ett godt tips... på rimi finner du den beste husmorporoen...(les romaner av hvemsomhelsten)

    SvarSlett
  37. dette var et svakt eksempel på sarkasme pernille.

    SvarSlett
  38. Du som siterer BIBELEN, håper du vet at bibelen er skrevet og oppdiktet av mennesker, og at den er et sammensurium av eventyr, lovtekster og politikk? Det blir som å sitere tekster fra Asbjørnsen og moes samlede verker....Helt seriøst! ...og det kan bevises og har blitt bevist.

    SvarSlett
  39. Raffen C

    Du kommer til å brenne i helvete og da skal jeg sitte i himmelen og le av deg

    SvarSlett
  40. He he. Nå begynner det å bli lavt under taket her.... Og nymoralistene når nye høyder...

    SvarSlett
  41. Takk for at du tar opp dette tema Pernille. Jeg er helt enig med deg man kan godt være homofil så lenge man slutter å være homo.

    hilsen Eva

    SvarSlett
  42. eva har skjønt det, smart dame.... det er viktig å komme bort ifra homostemplet. for meg så heter det homofil så lenge du er ute etter ditt eget kjønn, enten du er mann eller kvinne.

    SvarSlett
  43. nå trur jeg pernille har lagt opp :( ????

    SvarSlett
  44. Lagt opp? hun skrev jo innlegg senest idag!

    SvarSlett