fredag 18. februar 2011

Farlig dette da?? OLJA kjem jo fra SJØEN!!!!

Avisa skriv her, her og her og her at det lizzom er så farlig at DET kjem så MYE OLJE ut i SJØEN!!

Hva som FEILE folk egentlig?? DET er ikke farlig det DA!!! TYPISK at man skal overdramtisere ALT mulig idag! TROR dem at FOLK daua fordi om det kjem OLJE i sjøen??? NEI!!! så hva er farlig da lizzom???

DESSUTEN så kan dem bare LAGE sånn OLJEplattform og HENTE olja tilbake lizzom!!!! DEM gjør jo sånn HELE tida! HVOR hente dem OLJA lizzom ??? JO, FRA SJØEN!! og da bruke dem sånn plattform!!

Å så trøtt JEG blir når MAN skal lage DRAMATIKK av alt mulig!!! HVORFOR skriv dem ikke om viktigere TING lizzom ??? KAN dem ikke skrive mer OM ho STELLA som vant GRAND PRIX!!!

SAVNER at det er SKIKKELIGE NYHETER og ikke om sånn OLJETING som dem kan hente TILBAKE med PLATTform lizzom!!!! SKJERP DERE!!!

38 kommentarer:

  1. Hallo ???

    Er du virkelig så dum? Man henter ikke olje som flyter i sjøen med en oljeplattform! Skal du kommentere nyheter så bør du vite hva du snakker om. Dette er en meget alvorlig katastrofe og miljøkriminalitet på sitt verste. Du må ikke uttale deg om ting du ikke har greie på!

    SvarSlett
  2. Buhu! Farlig dette da! uhu!

    Du uttaler deg som en hjernedød liten stakkar. Kanskje ikke folk dør akkurat men dette er alvorlige greier. Fy flate så dum er det vel ikke mulig å være? Du kan neppe være seriøs som skriv sånn? Få deg en hjerne og så kan du komme tilbake å kommentere denne saken. Ellers råder jeg deg til å holde deg langt unna!

    SvarSlett
  3. "DESSUTEN så kan dem bare LAGE sånn OLJEplattform og HENTE olja tilbake lizzom!!!! "...hahahaha den var morsom LMAO. Blir spennende å se hvor mange IDIOTER som lar seg terge i dag. Stå på Pernille, dette begynner å bli interessant.

    SvarSlett
  4. Dæven så dum du er! Jeg skal lage et eksempel av deg inne på nettsidene våres. Du skal få bli covermodell over hvor lite hensyn folk tar til miljøet vårt egentlig. Gud bevare for en idiot.

    SvarSlett
  5. Slapp av Olav ;)

    Hos enkelte er intelligens rett og slett en mangelvare. Sjokkerende hvordan nivået på enkelte er og det verste er at avisene gir disse teite rosabloggerne oppmerksomhet. De har så lite mellom ørene at halvparten hadde vært nok.

    Det er nok temmelig tomt mellom skuldrene på Pernille må du forstå.

    SvarSlett
  6. Men olja kjem jo fra sjøen?

    LOL! Dustekjerring!

    SvarSlett
  7. Oljekatastrofer må man regne med fra tid til annen. Ja, uheldig at det skjer, men man må ta forbehold om at slike ting skjer.

    SvarSlett
  8. Trist men sant. De har tydeligvis ikke tenkt å stenge deg ute fra blogglisten :((

    Da vil jeg oppfordre alle til å boikotte bloggen til Pernille! Slutt å gå inn på bloggen, fordi hvis ingen leser så kommer hun ikke inn på blogglista! Boikott er beste medisin.

    SvarSlett
  9. Helene har rett! Boikott Pernille!

    SvarSlett
  10. Ja, bygg en oljeplattform og dette skal løse seg skal du se :D

    SvarSlett
  11. Natur og ungdom var jo kult i 1991. Olav må jo være helt mega dust som er medlem i en slik homseforening. Oljen kommer fra sjøen og man skal tross alt være glad at noen gidder å samle den opp på en oljeplattform

    SvarSlett
  12. Eksperkommentator Pernille!!

    Fy faen så hjernedød du må være. Slo du hodet når du sto opp i dag eller? Selvsagt er dette en katastrofe og en dramatisk hendelse.

    SvarSlett
  13. Her blir Snille Pernille omtalt som rosablogger. For en vits, Pernille er vel det motsatte av hva man kaller en rosablogger, jeg tror ikke at man kan lese mye om oljekatastrofen på noen av rosabloggene i dag. Pernille blogger om samfunnsproblemer, politikk og andre temaer som er av interesse for de fleste av oss, mens rosabloggere blogger om mote, make-up, vakre hjem, interiør, og om deres perfekte og lykkelig liv. Pernille er topp!

    SvarSlett
  14. IQ er tydeligvis et fremmedord! Dere som sier at Pernille er topp, er tydeligvis like stokk dum som pernille. Kan ikke forstå annet.

    SvarSlett
  15. Helene: jeg ville i hvert fall satt pris på om du boikottet siden:)
    Jeg tror at til og med du hadde kommet tilbake allikevel.
    Er ikke det et tankekors. Noen mennesker har et reelt behov for å bli provosert med jevne mellomrom, andre trenger å le og irritere seg over de humørløse.
    Pernille ordner begge deler.

    SvarSlett
  16. Sure Helene er ute og slenger med leppa igjen ser jeg. Hun lovet at hun ikke ville blogge her inne lenger, men nei hun kan visstnok ikke la det være. Legg ut din egen blogg Helene, slik at vi alle kan se hva du blogger om.

    SvarSlett
  17. Oljesøl en bagatell? Hallo sier nå bare jeg. Tenk før du uttaler deg. Oljeplattformer samler ikke opp olje som flyter rundt i sjøen. Vet du hva en oljeplattform er for noe eller?

    LOL! Jeg er sjokkert over at enkelte folk ikke skjønner noe som helst! Du må være sinnsyk dum. Jeg er et oppegående menneske og spotter dumskap på lang avstand og her fant jeg virkelig dumheten selv!

    1000 kroners tipset: Legg ned bloggen før du driter deg totalt ut!

    SvarSlett
  18. HA HA HA HA!!! MUHAAA!!!

    Asgeir: Du sier at du spotter dumskap på lang avstand, men du har ikke sett din egen dumskap da skjønner jeg! Jada Pernille er den dumme, eller er hun virkelig det? 1000 kroners tipset må heller bli at du tenker før du uttaler deg :P

    Pernillebloggen er det beste som har skjedd blogguniverset noen gang spør du meg!

    SvarSlett
  19. Asgeir er sikkert ikke Mensa medlemm.

    SvarSlett
  20. @Helene ta deg en bolle.
    Hørt om sarkasme....

    SvarSlett
  21. Sarkasme eller ikke, Man spøker ikke med sklike ting. Skjerp deg Pernille

    SvarSlett
  22. Hvorfor spøker man ikke med sånne ting? Hadde ikke Pernille blogget om det hadde du ikke engang registrert nyheten. Fordi du er for opptatt av hvilke kjendiser som har gått fra hverandre, blitt skilt, fått botox..

    Dere burde TAKKE Pernille for at hun opplyser dere om samfunnsnyttige ting. ;)

    Helene.. hva betyr "boikott"? Er lenge siden du LOVET å boikotte denne bloggen, hvorfor er du fremdeles her ditt nek?

    SvarSlett
  23. Til dere som ikke liker Slemme-Pernille-bloggen:
    SOD OFF!!! og få dere et liv.

    SvarSlett
  24. Toppen av IDIOTI er de som lar seg provosere av Pernille og skrive om hvor dum hun er, men ikke har forstått at Pernille er ikke dum, hun er et TROLL. Hun klarer å utføre mesterstykke å terge på seg gråstein. How thick could you get?
    HEIA PERNILLE !

    SvarSlett
  25. det er en ting jeg ikke viste... at man kan ikke spøke om alt(oljesøl og sæd i kaker og paven og slikt) jeg er så glad i pernille som virkelig tar tak i tingene... man må faktisk kalkulere med at ulykker skjer og det finnes langt værre ulykker en dette oljesølet. og det er ihvertfall ingenting å hisse seg opp om for om noen kommer med noen komentarer om en ulykke.

    Til dere som synes at pernille skal slutte, jeg regner det som 100% sikkert at dere vil at alt skal senureres, att ytringsfriheten skal drepes, at alle skal mene det samme. f.eks. DET kan kun blogges om sminke truser og annen mote...

    Stå på pernille
    Lenge leve utrykksfriheten.....

    SvarSlett
  26. Hun provosere ikke meg ihvertfall, men jeg er provosert fordi hun er så dum og skaper dårlige rykter om blogging. Tror du folk bryr seg om hva hun skriver eller? Hun greier ikke provosere en gråstein din dust! Hun er bare idiot i hodet og snakke bare om han Bobby ditt og bobby datt! Ho er helt ødelagt av den idiotiske familien og den ødelagte mora som drikk hele tida!

    HUN BØR LEGGE NED BLOGGEN OG DET TVERT!

    SvarSlett
  27. Dette er bare trist. Pernille er en stakkars liten drittunge som ikke har peiling på hvordan verden fungerer og så kommer det enkelte inn her og oppmuntrer henne til å fortsette. Som sagt. Veldig trist. Folk bare ler av deg pernille over hvor teit du er og jeg tror det beste for deg er avslutte denne bloggen.

    SvarSlett
  28. Det er bra noen vet hvordan verden fungerer da.
    Lag en blogg om det da vel. Men forbered deg på at ikke alle er enige og at ikke alt er en selvfølge for alle.

    SvarSlett
  29. Det som er virkelig trist er å se hvor mange som går på limpinnen. Hvor mange som ikke skjønner verdien og det geniale i Pernille-bloggen.

    Tenk at dette faktisk er de som etterhvert får stemmerett her i landet.. jeg begynner virkelig å tro på jordas undergang rett rundt hjørnet. Så HERLIG det er at offentligheten godtar at folk kaller hverandre "horer" og "fitter" over en lav sko når de møter motstand eller ting de ikke forstår!

    Kjør på, Pernille, det er faktisk GODT å få alle disse retardene opp og fram i dagen!

    SvarSlett
  30. Huff. Av og til vet jeg ikke hva som er morsomst, Pernille eller alle kommentarene hun får.


    Klemz Pernille!

    SvarSlett
  31. Ser ikke Pernille på blogglisten.no lenger, har hun blitt kasta ut igjen?

    SvarSlett
  32. Man kan søke henne opp. Men hun er ikke på topplisten lenger. Jeg kommer til å sende en mail til blogglisten om det viser seg at de diskvalifiserer henne fra topplisten. Kan ikke se at blogglisten skal ha noen grunn til å gjøre en redaksjonell vurdering av hver enkelt blogg så lenge innholdet ikke strider mot norsk lov.
    Det kan jo også kalles sensur...

    SvarSlett
  33. Vel, om blogglisten faktisk har diskvalifisert henne lurer jeg på om vi kan sende en mail til stoltenberg med YTRINGSFRIHET som topic.. Til alle som mener bloggen burde legges ned, hvorfor? Alt Pernille gjør er å skrive det hun tror og det hun mener :)

    SvarSlett
  34. Helene sa...
    Trist men sant. De har tydeligvis ikke tenkt å stenge deg ute fra blogglisten :((

    Da vil jeg oppfordre alle til å boikotte bloggen til Pernille! Slutt å gå inn på bloggen, fordi hvis ingen leser så kommer hun ikke inn på blogglista! Boikott er beste medisin.


    HELENE: Hva med å begynne med å gjøre det du sier selv? Du er tydeligvis her inne og leser og kommentere hver eneste dag og eneste innlegg og er sådan med på å øke fanskaren ! Om du er redd ingen skal lese din kjedelige sminkeblogg så trenger du ikke være redd, jeg tror nok det er rom for alle bloggere i blogg norge. Og skriver du om noe folk vil lese så skjønner jeg ikke hvorfor du skal hakke på Pernille. Sjalusi er det eneste jeg kan tenke på . Ler meg skakk av slike fjortiser som deg Helene, klagefitte det er det du er !

    SvarSlett
  35. hahahaha. Helene skal lizzom boikotte bloggen til Pernille. Men still så kommenterer hun nesten alt hun skriver. Enig med Trond: Helene er ei klagefitte

    SvarSlett