mandag 21. februar 2011

Bobby betaler ikke årsavgiften og IKKE TVLISENSEN!

HERREGUD!! vi må lizzom BETALE for alt idag!! Avisa skriv at DEM tar vekk SKILTET på bilen hvis man ikke BETALER!!

Skjønne lizzom ikke hvorfor FOLK som tjener PENGER på TRYGD må betale AVGIFT!!??!! Dem tjener jo SÅ dårlig at dem HAR ikke råda til ALLE avgiftene!!! BOBBY stefaren min jobbe på KAFFEN for å få TRYGD så han tjener ikke SÅ bra lizzom og MAMMA vaske på SKOLEN så dem har ikke SÅ god RÅD!!

Koffer skal dem BETALE avgift da lizzom ??? DET ER HELT SKADD!! Bobby er kjempesmart og greide Å lure seg UNNA avgiften i fjor!! HAN skrapa av sånn LAPP fra skiltet på EN bil som sto PARKERT og lima på BILEN sin og da SLAPP han å betale OG han dem TOK ikke SKILTET!!

VI har også TV men vi SI at vi ikke HAR TV og da SLIPP vi å betale TVLISENSEN!! kjempesmart og det er helt SKADD at vi må betale når vi MAMMA og BOBBY ikke tjene så bra LIZZOM!! OG koffer deler dem ut TRYGD når dem skal ha tilbake pengene IGJEN i AVGIFT!! DET rimer ikke og er HELT ulogisk!

45 kommentarer:

  1. Hallo i luken!

    Han slipper ikke å betale disse avgiftene selv om han lurer seg unna. Dette er kjeltringstreker og du virker helt blåst! Det handler om å delta i samfunnet frøken. Staten hadde ikke hatt råd til å gi stefaren din trygd hvis alle skulle lure seg unna slik som dere. Skammelig!

    SvarSlett
  2. HERREGUD!! Er du helt MONGO eller??? Det er jo helt ULOGISK!! Dem deler ut TRYGD og så tar dem TILBAKE pengene ved å kreve AVGIFT!! Det er jo HELT SKADD!! HVA er vitsen med TRYGD da lizzom ????

    SvarSlett
  3. Ja, stefaren din er en kjeltring og en snylter. Ferdig med den saken.

    SvarSlett
  4. Tenk deg hvis alle skulle gjort som denne Bobby da? Hvordan tror du det hadde gått med velferdsstaten da? Skammelig å lure seg unna og du virker ikke akkurat som den skarpeste kniven i skuffen for å si det sånn.

    SvarSlett
  5. HVA velferdsstaten er for NOE da? VI snakker om NORGE altså!!! TRENG ikke skrive PÅ bloggen hvis du SKAL skrive om fremmedord lizzom!!!

    SvarSlett
  6. Pernille er skarp hun. Og hvorfor i all verden skal de skarpeste knivene ligge i en skuff?
    Er det sånn at drapsmenn ikke skal få tak i kniver liksom? Skuffende oppførsel fra Bobby, men det er skuffende at Jens gir med en finger og tar tilbake hele hånda.

    SvarSlett
  7. Dum som et brød!

    Du får holde deg til skriblerier om sminke og sånt, fordi politikk, skatt og avgifter har du ikke peiling på.

    SvarSlett
  8. Ha ha, Enig med deg 14:57. Bloggerne bør holde seg til skriverier om sminke ;)))

    SvarSlett
  9. Jeg lurer på om hvis vi hadde slått opp ordet dum i ordboka, hadde vi da sett et bilde av Pernille :)

    SvarSlett
  10. Og ingen skjønner at dette bare er tull...
    Hysterisk morsomt!

    SvarSlett
  11. Er dette tull?

    Vel det er mange som er slik som denne "Bobby" og lurer seg unna det som er å lure seg unna. Må ta en titt på denne bloggen her for å vurdere seriøsiteten til denne bloggeren.

    Jeg har en nabo som lurer seg unna den ene avgiften etter den andre og det verste er at han er meget stolt over dette. Hadde vært artig å anmeldt han, men jeg får vel tenke på at det er viktigere å ha et godt naboforhold ;)

    SvarSlett
  12. Jeg betaler årsavgiften ;) Det er ikke med glede, men jeg betaler den ;)

    Må nok innrømme at jeg ikke betalte tv-lisensen i gamle dager, men nå betaler jeg også den ;)

    Ja, i ferd med å bli en skikkelig lydig streber ;)

    SvarSlett
  13. Har full forståelse for Bobby, selv om kanskje dette bare er tull???

    Det er så mange avgifter på ditt og datt, at man får lyst til å snylte litt, har jeg full forståelse for.

    SvarSlett
  14. Årsavgiften er en avgift som skal gå til å bygge og vedlikeholde veiene her til lands, men blir spist opp av administrasjon og andre byråkrater.

    Hadde det man betaler gått helt og holdent til veibygging, hadde man ikke hatt en sånn bismak når man betaler den.

    Go BOBBY!!!1! (hvordan går det med sangen forresten?)

    Klemz til Pernille.

    SvarSlett
  15. På tide du får deg en ny gnager eller noe annet som kan okkupere tiden din, så du slipp å plage folk med disse vanvittige teite meningene dine!!

    SvarSlett
  16. lizzom lizzom lizzom!!!! Kan du ikke bare holde kjeften din lukker?

    SvarSlett
  17. TAKK!

    SNART ferdig med SANGEN om BOBBY!!! Den bli så FIIIIIIN!!!!!!

    DET er faktisk FORBUDT å skrive stygge ting til meg på BLOGGEN min fordi jeg blir lei MEG!! SKJØNNER dere ikke at jeg BLI lei MEG da?? HAR lov å si MENINGA mi JEG også lizzom !!!!

    SvarSlett
  18. Anonym sa"På tide du får deg en ny gnager eller noe annet som kan okkupere tiden din, så du slipp å plage folk med disse vanvittige teite meningene dine!! "
    Ja, for hun skriker i øret ditt, ikke sant? Det er ikke du som oppsøker meningene hennes?

    SvarSlett
  19. Jeg synes Bobby bør kjøre til nærmeste dyrebutikk og kjøpe hamster (inkl. mva) til deg. Han bør bruke penger slik at de kommer i sirkulasjon. På vei til dyrebutikken bør han fylle bensin. Da vil det meste av beløpet gå rett tilbake til statskassen. Vi som "sponser" snyltere og unnalurere bør i det minste få glede oss over at du kan få ny hamster og at den høye oljeprisen vil gjøre at Bobbys trygd er med på å sikre vår pensjon. Og please: Ikke skriv om sminke (som noen oppfordrer til)! Fortsett heller å sette fokus på viktige saker i samfunnet.

    SvarSlett
  20. Hmmm, det må jeg si var en hjernedød blogg? Er det slik at hvem som helst får lov til å kommentere nyheter på VG nå til dags eller?

    Du må være utrolig dum i hodet og faktisk så avslører du kriminelle handlinger ved å skrive dette og det viser vel bare at hodet ditt er ganske tomt.

    SvarSlett
  21. Du store all verden!

    Hvem har sluppet løs denne bloggeren? Noen vet absolutt ikke når dem faktisk bør holde meningene sine for seg selv. Tragisk.

    SvarSlett
  22. Hvilken utdanning har du Pernille?

    Å ja, du strøk barneskolen! Fy faen for en idiot.

    SvarSlett
  23. Pernille du vet vel at det er de "små i samfunnet som betaler det meste for velferdstaten vi lever i. De "store" setter det av på skatten som bedriftsutgifer, flytter til Kypros, eller gjemmer svarte penger på bankontoer i Sveits.

    Politikerne tar imot gaver til titusenvis av kroner, eller bor i Frankrike og kommer hjem til store gratis operasjoner i Norge, eller tar imot lønn og pensjoner som de ikke har rett til, bare for å nevne noe av det som ikke er riktig i det beste landet i verden.

    SvarSlett
  24. Enig med kommentar 15:56. Jeg mistenker kanskje denne Pernille i å sette ting kraftig på spissen for å få frem sine godt skjulte poenger eller noe. Det er de små, de vanskeligstilte og de med generellt dårlig råd som blir straffet her i landet, mens de rike og de velutrustede er kanskje de største snylterne.

    Se bare på disse gavesakene, så ser man fort at det ikke er likhet for loven. Fikk det noen konsekvenser for disse politikerne som selv snyltet staten for avgifter ?

    SvarSlett
  25. Hore! Suger du kuk Pernille?

    SvarSlett
  26. Go Pernille!

    Go Bobby!

    Elsker bloggen din og er innom hver dag ;)))

    Klem fra T.

    SvarSlett
  27. Klem fra Trond skulle det være :)))

    he he he :)))

    SvarSlett
  28. Bloggeren er helt klart og tydelig hjerneskadet! Slutt å oppmuntre henne!

    Pernille, på tide å legge ned denne bloggen kanskje? Sagmugg og Brain Damage er ikke kult.

    SvarSlett
  29. Pernille er dum!

    Jada, forsvarer at familien er en gjeng med snyltere. Trygd lizzom! lizzom lizzom lizzom lizzom lizzom lizzom lizzom lizzom lizzom lizzom lizzom. IQ-sperre!

    VM i IQ og Pernille vant! HA HA HA HA!!

    SvarSlett
  30. Slutt å klage :-)

    Den Norske stat trenger penger til administrasjonsutgiftene, trygd til alle som er "uføre", trygd til unge uten arbeid, trygd til nye landsmenn som skal ha starthjelp, sykelønn, pensjoner til stortingspolitikere etter endte 2 perioder.

    Husk at enkelt individet skal ikke ha penger i Norge. Staten skal ha pengene slik at de kan fordele dem slik de mener er best.

    Vi har ansvarlige politiker som besørger en kraft politikk som gjør at en tillater salg av vannkraft og uansvarlig lavt nivå på vannmagasinene. En setter ikke av penger til modernisering av turbiner og kraftnettet slik at Norges befolkning kunne være elvforsynt med bilig vannkraft (noe som var intensjonen i 1952 når en startet for alvor å bygge opp kraftverk i Norge med skattebetalerenes penger...)

    Vi har topp utdannet broilere på stortinget som er kjent med situasjonen for den vanlige lønnsmottaker , ikke minst er de kjent med praksis i arbeidslivet ...

    ehh eller kanskje ikke ;-)

    Poenget er at vi har de politikere som vi stemmer inn pga. mangel på protester og engasjement fra den jevne borger.

    Fortell meg om logikken bak "formueskatt" ? Jeg ser ikke helt poenget med å betale skatt av penger som en allerede har skattet av ..

    Fortell meg om "arveavgiften" .. Jeg ser ikke poenget med å betale skatt av penger en har skattet av for å etablere en bolig som barn kan arve... Jeg ser bare det ulogiske i at barna må selge familie hus/gård da de ikke er i stand til å betale arveavgiften ......

    Dersom vi hadde direkte valg kunne en kanskje gjort noe, men den parlamentariske bondemodellen en har her til lands er ødeleggende for individets bestemmelsesrett og påvirkningsevne......

    Høyre / Ventsre / Sentrums politikk betyr null og niks... En lager de samme avgifter og skatter uansett ....

    Børst støv av Pål Steigan! Væpnet revolusjon nå!

    Mvh
    J.

    SvarSlett
  31. Og folket her inne har det bra ser jeg :)

    SvarSlett
  32. På tide å forby blogging i dette landet ihvertfall!

    Det verste er at alle disse Rosabloggerne får så mye oppmerksomhet også. Ser hun dama til Northug, Voe og alle disse der er i avisene til stadighet. Vel, etter å ha lest dette innlegget så er jeg ikke i tvil. Noen må lukke "kjeften" på disse rosabloggerne en gang for alle!

    SvarSlett
  33. Hva behager? Du kan da ikke sammenligne Pernille med Nordtømme, Voe og disse andre nautene der ;) Pernille stiller da i en egen klasse helt for seg selv ;)

    Tidenes beste blogg spør du meg!

    SvarSlett
  34. Tidenes beste blogg?

    LOL! Hun kan jo ikke blogge!!!

    SvarSlett
  35. Pernille blogger med mye sarkasme og ironi om det meste innen politikk og samfunn. Go on girl!

    SvarSlett
  36. Jeg betaler årsavgiften, men jeg har "glemt" å si fra at jeg har TV :) LOL!

    SvarSlett
  37. Så du har "glemt" å si fra at du har TV ja ;))

    Ha ha, tror nok det er en del der ute som "glemmer" å si fra at de har TV ;D

    SvarSlett
  38. Fantastisk blogg med sarkasme og galgen humor akkurat som eg liker. Spesiell måte å skrive på som tar opp viktige samfunnspørsmål på ein orginal måte. Sikker på at rosabloggere og andre rødstrømper som reagerer på denne blogg er totalt blotta for humor og setter seg sjølv høyt oppå eit glasshus for å kaste stein! Vær så snill, ikkje les denne bloggen!! Elle jo bare gjer det, faktisk ein del av humoren ved denne bloggen.
    Klarer ikkje fri meg fra tanken om at det er ein mediastudent eller noe som skriv masteroppgave om blogg.
    Ellers kan eg anbefale andre GODE bloggere som

    http://tegnehanne.blogg.no/
    http://sofsen.blogspot.com/
    http://www.supermarie.net/
    http://snakk.klikk.no/flere_tema1/foreldre/b/maria_og_pappa/default.aspx selv om siste innlegg er skrive der.

    SvarSlett
  39. Rofl! Ser det er mange her inne som er avhengig av velferdsstaten! Det er vel derfor disse blir så forarget når noen vil disponere inntektene sine selv i stedet for å betale alt inn i form av skatter og avgifter ...

    Skjerp dere folkens! Få en jobb og tjen penger selv! Ikke snylt på andres inntekter :-)

    SvarSlett
  40. Uansett hvordan man tjener penger "tar man" (ev snylter) på andres inntekter. ;)

    Heia Pernille!! :D

    SvarSlett
  41. Endelig! Jeg har ventet i hele dag på at du skal skrive noe Pernille. Saken du tar opp har irritert meg lenge. Hvorfor gi penger for så å kreve dem tilbake??? Det er helt SKADD! ...men det trikset Bobby forsøkte på fungerer IKKE. Jeg kunne ha forklart hvorfor men tror ikke du vil forstå...

    SvarSlett
  42. for de av oss litt oppegående, da pernille inkludert. en liten videosnutt på 15 min forklarer hvordan tingene henger sammen..

    http://www.youtube.com/watch?v=sYT_h3t_owI

    håper den ikke skremmer vannet av dere, eller egentlig håper jeg vel det.

    SvarSlett
  43. avgift er ett annet ord for bestikkelse

    SvarSlett
  44. VI eier Norge... vi menneskene... STATEN krever avgifter FOR ALLT, - og bruker på å gjøre de rike rikere, mektigere, - i dag, et samfunn hvor de store selskapene eier alle de endelige avgjørelsene... vi sitter igjen med illusjonen om at vi bestemmer...... Nå bruker vi 70 000 000 på å hjelpe USA å gå inn i Libya.. som om de hadde gjort det om Libya hadde hatt Brokkoli istedet for olje...
    Jeg er HELT ENIG med deg Pernille.... vi tynes på alle kanter... det er derfor Stat har blitt oppfunnet i utgangspunket, - og har all makten den har... Vi sitter igjen og blir brukt.... Store forandringer må på banen i denne "skjeve" verden, man ser hvordan "Statsmenn" bruker pengene våre og hvilken gal gal verden vi sitter igjen med...

    SvarSlett