søndag 16. januar 2011

DAMA som har skjønt det!

Dette må dere lese Folkz! Ho Maria var skikkelig Tjukkas men SÅ BESTEMTE ho seg for å gjøre nokko med det når ho innså hvor KVALMT det var å være Tjukk. Så hun begynte å spise sunt!!! Hun hadde en spiseforstyrrelse hvor HUN putta usunne saker inn i munnen, men begynte å spise SUNT og vips så gikk hun ned 25 kilo.

Anbefaler ALLE som har Spiseforstyrrelser å gjør som MARIA! Meld dere inn i Vektklubb!

SKAL dere ha en IDEALKROPP så hjelp det ikke Å Ligge på SOFFAN og spise sjokolade da!

Hurra for Maria! Grattis med ny kropp! Ikke helt perfekt ennå, men du har kommet langt på VEI!

11 kommentarer:

  1. "Ikke helt perfekt ennå" skriver du, det er det dummeste jeg har hørt.. hun er nydelig og det handlet aldrig om å bli perfekt

    SvarSlett
  2. Ærlig talt, er målet ikke å holde seg i aktivitet? hva med å trene i tillegg? Og holder denne vekta kun ved dette kostholdet om 1 år spvel om 3 år? Tror ndeppe dette er evigbarende og hunsprekker om ei stund, dersom hun ikke også har fokus på aktiviteter

    SvarSlett
  3. ikke perfekt ennå? haha, hvem er perfekte her på jorda? dama er flott!

    SvarSlett
  4. Wow.. uvitenhet og dumskap fikk nettop ny mening.. du bør virkelig gå i deg selv og analysere dine egne feil og mangler og tenke over hva de egentlig gjør med deg, hva de gjør deg til.. tydeligvis til et frekt menneske..

    SvarSlett
  5. stuuuuuupid

    om du tror alle overvektige ligger på sofa og stapper i seg sjokolade e du helt på jordet...

    SvarSlett
  6. Jeg skjønner at du har skrevet dette innlegget i beste mening og tydeligvis syns Maria har gjort en god jobb, men å kalle noen som veier 90kg for en skikkelig tjukkas er veldig drøyt og jeg syns det er enda drøyere å si at kroppen henner ikkje er helt perfekt ennå. Hvis ho har gått ned 25kg, så veier ho altså 65kg og det er absolutt en bra trivselsvekt. Jeg mener du ikkje har rett til å dømme hvordan hennes kropp skal se ut for å være perfekt. Jeg syns også du må tenke gjennom hva du skriver når du sier at ho "begynte å spise SUNT og vips så gikk hun ned 25 kilo".. det er ingenting som er enkelt eller vips med å gå ned i vekt. Det tar lang tid og er en tøff kamp, selv for Maria. Jeg prøver ikkje å mobbe deg eller hetse deg her, men jeg tror du bør tenke litt mer gjennom hvordan du skriver innleggene dine, ellers blir du veldig fort offer for nettmobbing. Ellers er det jo bra du kommenterer på en positiv sak som dette. Maria har gjort en veldig bra jobb.

    SvarSlett
  7. Maria var litt overvektig, men så bestemte hun seg for å gjøre noe med det. Så hun begynte å spise kaninfôr og knekkebrød. Hun hadde en "spiseforstyrrelse" hvor hun spiste litt for mye av diverse sukkerholdige matvarer, men begynte å spise kaninfôr og knekkebrød og gikk med det ned 25 kilo.

    Anbefaler alle som har spiseforstyrrelser å gjøre som Maria!

    Skal dere ha en smal kropp så hjelper det ikke å ligge på sofaen og spise sjokolade.

    Hurra for Maria! Gratulerer med ny kropp! Du har alltid vært perfekt, men det er hyggelig å se at man kan gjøre det man ønsker med kroppen sin.

    ----
    -Korrigert versjon-.

    SvarSlett
  8. Wooooooow. Det var ikke måte på uvitenhet! Skal man melde seg inn i vektklubb fordi man har spiseforstyrrelser? Det løser vel like mye som å jogge når man har beinhinnebetennelse! Ja, man går sikkert ned i vekt, men det løser på ingen måte årsaken til problemet.
    Dette er latterlig.

    SvarSlett
  9. Ironi og tull og tøys :) Komisk blogg dette...:)

    SvarSlett
  10. Oppdaget den selv i dag , og har lest og ledd så godt at tårene har trillet.
    Det er helt fantastisk hvor lettlurte folk er.

    SvarSlett