mandag 17. januar 2011

SKANDALE !!!

Hva skjer ??? Avisa skriv at dem skal sette fri ho Marie Amelie !! Det er helt sant! Se her!

Hvorfor er det sånn lizzom at man slepp ut kriminelle på gata i dete landet? HVA tror dere skjer nå lizzom?? JO ho kjem helt sikkert til å gjemme seg en plass og da får vi ikke sendt ho ut av landet!

Dette er en SKANDALE! Ingen kan føle seg trygg i landet når politiet slepp ut folk på gata sånn som det der!! Folk er lizzom sjokka fordi ho skriv bok men herregud ALLE greier å skrive bok hvis dem vil!

16 kommentarer:

  1. Hun er jo ikke akkurat en trussel.. En kriminell er hun heller ikke. I og med at hun ikke har "gjemt" seg de siste 8 årene, tviler jeg på at hun kommer til å gjøre det nå.

    Så vil vel kalle dette en smule overdrevent.

    SvarSlett
  2. Hva er det som feiler deg? Hun er ikke kriminell!

    DUST!

    SvarSlett
  3. wooow du er dom du

    SvarSlett
  4. Du var ikke særlig snill Pernille!

    Fins mange typer kriminelle, så la oss ikke gå helt av skaftet!

    SvarSlett
  5. Nå kan du lizzom suge meg litt hehehehehe

    SvarSlett
  6. Folk er ikke sjokkert fordi hun skriv bok! Merkelig måte å ordlegge seg på. Folk er sjokkert fordi man sender ei som er såpass mye integrert i samfunnet som Maria er. Ta deg sammen!

    SvarSlett
  7. Jeg har en missttankke om at Snille Pernille bare kødder litt med oss for å få bloggen på lista i VG... Lizzom

    SvarSlett
  8. Du er 18 år? Skummelt å tenke på at du har lov til å kjøpe øl, og at du kan ta førerkort.

    SvarSlett
  9. Har ikke gjemt seg nei, men brukt FALSK Id.
    Dessuten har familien først søkt asyl i finnland, kunne også (skulle) blitt sendt tilbake ( Dublinsak )

    SvarSlett
  10. Synes virkelig at det er du som skal skamme deg! FYYY :/
    Send heller ut de som virkelig er kriminelle, og la de som er integrert i samf og har vist at de kan bidra, og ønsker det få bli. Ameli var et barn da hun kom hit, uten mulighet til noe annet - prisgitt det foreldrene bestemte. Det er Norges språk/kultur mm hun kjenner - vi trenger hennes kompetanse!
    Dessuten politiet må nok sikkert ha nok ressurser til å gi trygghet til folket - når de har råd til å sende hele 8 politi for å arrestere ei ung jente på Nansensenteret...
    Så skam på deg - fy for noen holdninger!!!!

    SvarSlett
  11. Ja herregud lizzom! Synes heller Mulla`n burde få bli her lizzom. For han har så tøff holdning til landet vårt, og ikke minst skaper han jo litt PR for Norge lizzom. Nå må jeg lizzom gå å føne håret i tørketrommelen. Snakkes lizzom.

    SvarSlett
  12. Bloggen din er ofte på agendaen i både PU, UD og regjeringsmøter. De har den fast på storskjerm slik at man kan følge med på hvordan de bør forholde seg i forskjellige saker. Her står en tilhenger og tar bilde: http://i.imgur.com/hKfIc.jpg

    SvarSlett
  13. Er helt enig med anonym! Synes også at mulla er mye tøffere en hu dærre dama der. Han vet liksom hvordan man er kongen han dærre mullar!

    Axel henning er plutselig over alt og tar bilder av bloggen din pernille! Det er på tide at du tar kontakt med han=)

    SvarSlett
  14. Ja ikke sant Anonym! Tenkt at det er flere som heter det lizzom... Det var jo bare såååå kult da lizzom! Mulla`n ER kul! Også kan han så mye og slik lizzom. Skikkelig handyman. Kan lage ting som tikker sånn da lizzom. Det er mye kulere enn en bok lizzom som hu derre dama har skrivi. Hva kan man gjøre med en bok lizzom??

    SvarSlett