tirsdag 18. januar 2011

Tanta mi er DAU!!

HERREGUD!!! Skikkelig trist dag idag da! Det er bare en time sia lizzom at mamma fikk telefon om at Tanta som er søstra til mamme har daua! HÆ??? Ble lizzom helt SJOKKSKADA da men det var ikke uventa da! HO har vore skikkelig sjuk i to år og siste året så ligna ho lizzom mere på en rosin....

TROR mamma er veldig trist fordi at ho og TANTA mi ikke snakka så mye sammen siste 4 åra da etter at bestemor mi DAUA! Da TOK nemlig tanta mi å NARRA til seg i vaskemaskin som egentlig HO mamma skulle ARVE, men Tanta mi fjuska og plustselig så HADDE ho VASKEMASKINA hjemme med seg lizzom.... ennå det EGENTLIG var mamma som skulle ha VASKEMASKINA!

DET som er litt rart da at sia TANTA mi nå har DAUA så er ikke ho gifte eller har onga elle nokka, så NO kjem mamma til å arve vaskemaskina fra TANTE men det er no egentlig vaskemaskina til mamma uansett da så det er vel egentlig ikke ARV da sia ho MAMMA egentlig eide vaskemaskina selv om TANTA mi hadde den lizzom.... SYKT !!!

Det har vore ei skikkelig MeRkElig UKE da! Det er ikke mange dager siden PUSSY som er katta til ROBERT daua da!

Nå er jeg mest irritert på BOBBY fordi han sitt å spille Tom Duli på Gitar!! Han kan væres så TANKELØS når mamma bare er trist lizzom....

LOVE U TO ALL MY FANS!

8 kommentarer:

  1. synes det er litt respektløst å bruke ord som DAU/DAUA om en person som sto deg nærme. men det er min mening.

    SvarSlett
  2. HERREGUD!!! Det er ikke respektløst å VÆRE ÆRLIG DA! Ho er no DAU! Ho bli savna da! VAR glad i tanta mi jeg! DET SOM ER respektløst er å spille TOM DULI, men det er eneste sangen Bobby kan på gitar da!

    SvarSlett
  3. Spør om`n Bobby kan spille bassgangen istedet, bare for litt variasjon. ALLE kan bassgangen!

    SvarSlett
  4. Får din mor vaskemaskinen nå da? Trist å høre om tanten din, det høres ut som hun kanskje har det bedre nå.

    SvarSlett
  5. Ja, NÅ HAR vi henta vaskemaskina!! MOR mi var rask ute i tilfelle NOEN andre i slekta er LIKE SLU som tanta mi var NÅR Bestemor mi DAUA!!!

    SvarSlett
  6. kansje dere får noen penger og pernille, så bobby kan ta ett sånn derre lynkurs i gitarspell? ikke helt godt å si ossen det blir men kansje han utvider reprpetarett sitt å lær seg en eller to sanger til, to er vel kansje my å be om men kan jo håpe

    SvarSlett
  7. Ja, kanskje BOBBY Kan lære seg å spille blokkfløyte, da lizzom? DET er jo et skikkelig FÆLT instrument og da passer det MYE bedre når tanta du har DAUA!

    SvarSlett
  8. Seriøst legg ned bloggen. Min første og siste tur innom. Dette blir for dumt.

    SvarSlett