fredag 14. januar 2011

Jeg har blitt TOPPblogger på en dag!

Hva skjer??? Jeg har bare blogga en dag og jeg har allerede over 500 fans! Sinnsykt! Er kjempestolt!

Hvis dere tror jeg kødda så har jeg bevis fordi det er bare å se helt nederst til høyre når dere sitt foran skjermen og besøkstelleren viser over 500 fans! OG det på en dag da!

SO Wathc Out Voe - Here i Come!! LOL

Tar sikket ei stund før jeg blir like populær som hun, men 500 fans på en dag er sinnsykt bra da!!

16 kommentarer:

  1. Vel, du har vel ikke 500 fans, men 500 visninger. Det er jo sikkert etter at det ene innlegget ditt ble linka fra artikkelen om Therese Johaug.

    SvarSlett
  2. Idiot! Du er bare misunnelig over suksessen min og at jeg har fått over 500 fans på en dag!! nå har jeg over 551 fans! TYPISK SLIKE SOM DEG å vise misunnelse over andre sin suksess! Det jeg skrev om Johaug har blitt et kjempepopulært innlegg fordi jeg skrev så bra! Det har fått mest kommentarer lizzom!

    SvarSlett
  3. Once again, det er ikke følgere, det er besøkende. Nå er du oppe i 560. :) Men kjempebra at du har suksess. Jeg kommer definitivt til å følge med på hva du skriver fremover. Lykke til. :D

    SvarSlett
  4. TAKK! Jeg har mange spennende ting å skrive om!!!! GLEDE MEG til noen lager header for meg da!

    SvarSlett
  5. Sånn, nå har jeg klikka deg opp fra 634 til 650, det betyr IKKE at du har fått 16 nye fans på to minutter! Skjønner du ikke at telleren viser antall reloads på sia, og ikke antall fans???? AMATØR!!

    SvarSlett
  6. AMATØR?? DU som er amatør da fordi du er missunnelig over andre sin suksess! VOE slutta å blogge for folk var misunnelig over at ho var pen og hadde suksess og skrev stygge ting på bloggen hennes!! Det skal ikke skje meg!

    NOMBER 1!! HERE I COMES!

    SvarSlett
  7. Nå har jeg fiksa 150 nye "fans" til deg, kanskje du bør begynne å tenke på å gi meg provisjon, en krone pr. fans går bra. AMATØR!!!!!

    SvarSlett
  8. TOSK OG MONGLOIDTRYNE!

    Du har ikke gitt meg fans men fansen kommer til meg og nå har jeg over 800 fans på en dag!

    SvarSlett
  9. Jepp, stemmer det, det er bare det at de siste 180 fans er MEG, og jeg er ikke en fan av deg engang, du skjønner fortsatt ikke den enkle tingen at telleren teller antall reload og ikke unike treff.
    Du får ta deg en tur inn på http://statcounter.com/ og sjekke loggen, du vil bli overasket over hvor mange treff som kommer fra din egen pc, pluss de ca 180 som kommer fra min IP adresse.

    SvarSlett
  10. Det er ikke det at jeg skal angripe noen her, men til deg som har sittet å reloadet siden til pernille, så vil jeg påstå at du må ha enorme fritidsproblemer :)

    Jeg har ihvertfall blitt en stor fan Pernille:) Lenge siden jeg har lest en blogg som har fått meg til å trekke på smilebåndene så mye som idag :) Det er godt ment altså :)

    SvarSlett
  11. Jepp, jeg har fritidsproblemer. LOL
    Noen må jo lære jentungen at telleren ikke teller det hun kaller fans, men bare hvor mange ganger noen har reloadet siden. Det ville vært tragisk om jentungen trudde hun var populær, og så viste det seg at hun ikke var det.

    SvarSlett
  12. Hehe. Nå har jeg satt ett par minutter og trykket på f5-knappen. Så nå har jeg fått opp antall "fan" for deg fra litt over 800 til 1349:) Bare hyggelig forresten...

    SvarSlett
  13. Dere skjønner vel det at denne bloggen bare er tøys og fjas, og at vedkommende som har laget den sannsynligvis ikke er stort eldre enn 15-16 år? Enten det, eller så er "Pernille" mentalt tilbakestående :)

    SvarSlett
  14. MONGO! Hvorfor er du så stygg lizzom å si at folk er tilbakestående?? BAre fordi jeg har suksess så er du misunnelig lizzom?

    SvarSlett
  15. Stygg?? hvem var det som sa sitat: "TOSK OG MONGLOIDTRYNE!" for noen innlegg sia??
    Du kan ta den døde Pussyen (fitta) di med deg og dra til en viss plass

    SvarSlett
  16. Dette er direkte genialt.

    SvarSlett