søndag 16. januar 2011

Tjukkasdamene vant GRAND PRIX!

Seriøss lizzom! Så lenge du kan å synge lizzom så har det ingenting å si om du VEIER et tonn!

Det er bare å gratulere ÅSTE og BØKSLE med de beste plasseringaene i GRAND PRIX!!! JEg elsker grand prix. JEG synes CARINA var best, men det er fordi hun har stil liksom, men HERREGUD da, helt ok at folk lukker øynene og bare høre på sangen lizzom!

Den som var best var CARINA og hun var best KLEDD! Hvem synes dere var best kledd og var BEST! ??

Skjønne lizzom ikke va som feile folk når det ikke stemme på Carina, men sikker bare gamle folk med grå stær som stemme lizzom! LOL!

Ok! Grattis ÅSTE og BØKSLE! Dere vant og vi må leve med det! VI MÅ bare huske å kjøpe STOR nok tv til finalen lizzom ! LOL, bare kødda! Grattis! Mener det lizzom!

DET beste med hele Grand PRIX var at verdens beste popstjerne var der og han hete RYBAK! Love u RYBAK!

15 kommentarer:

  1. Hei

    Du kan bytte ut Snille med slemme du Pernille. Ikke snilt i det hele tatt å omtale to av Norges beste sangartister på denne måten-

    Du er sikkert tynn og flott du, men disse frodige damene Bøksle og Åse er både Sexy og meget dyktige sangere-

    Å mobbe folk for vekta og kalle folk for tjukkaser er direkte lavmål!

    Det hjelper lite at du fleiper det bort med at du kødda- lizzom....


    Vargas



    Skam deg!

    SvarSlett
  2. Skjerp deg! Du må ha store problem! Jævla nek!

    SvarSlett
  3. HERREGUD!!! TIL VARGAS:

    Må ikke være så HÅRSÅR lizzom! Jeg bare kødda lizzom om det med VEKTA da! Dessuten så skrev jeg at jeg AKSEPTERTE at folk LUKKA øynene og bare hørte på sangen lizzom!

    SvarSlett
  4. TIL DU som skrev at jeg var et NEK! FY FABIAN at det går an å være SÅ slem med FOLK! Sende DRITT på den måten! SKAL HERETTER anmelde ALLE stygge meldinger til POLITIET!

    SvarSlett
  5. Forbanna NEK. Du eier ikke respekt for noen i det hele tatt. MGP er en sangkonkurranse. Ingen Beauty-award og da er det bra at den beste artisten vant og ikke den flotteste.
    Du måler alle i hvor tynn de er. Er de ikke tynne så er de ingen ting. Du er det ondeste menneske jeg noen sinne har opplevd.

    SvarSlett
  6. hehe, er vel "snille(slemme)pernille" som er født M....

    SvarSlett
  7. Sier hu som ikke tør vise tryne sitt på bloggen en gang haha.... du tør ikke stå for meningene dine med å vise hvem du er... svakt, men sånn er det som regel med folk som har dårlig selvtillit... må rakke ned på andre for å føle seg bedre selv. tragisk haha.... lykke til i livet, jeg syns synd på sånne som deg

    SvarSlett
  8. Noen burde ikke ha blogg...men har kanskje ikke såpass selvinnsikt.

    SvarSlett
  9. Ja.. her inne finner man holdninger som stråler uvitenhet, naivitet og en stupid elsk for det overfladiske. artig å være her i fem minutter, flire av enkelte unge dumme jenters snakkemåte og tankebaner.. men hun tror vel at tankebaner er en form for kollektivtrafikk :) uansett.. de resterende millionene med minutter i livet mitt blir ikke kastet bort her inne. dette vil forbli atter en overfladisk drittblog sikkert i mange år fremover, hvis sånne folk noensinne blir friske igjen. grunnen til at jeg blir så sint er ikke meg selv, sprek slank gutt, men for alle litt svakere og yngre jentene og guttene som sliter med seg selv og ramler bort i slike blogger som dette.. så du skulle skamme deg, men du vet ikke hva du eventuelt kan stelle i stand med andre menneskers liv. folk som skal leve i kropper de ikke er fornøyd med hver time på dagen. og om du skulle noensinne inse det hadde du vel neppe brydd deg..? og du bryr deg vel ikke om at du ikke ville brydd deg heller... kjekt å vite at jeg hvertfall brukte lengre tid på å skrive denne kommentaren enn på å lese sludderet ditt..

    dessuten: det som er frekt er ikke å kalle folk nek, det kan du gjøre noe med, bare bli smartere.. faktisk lettere enn å slanke seg 30-40 kilo eller mer, for det eneste som kreves for å bli mere ettertenksom er faktisk noe så banalt enkelt som å stoppe opp. og så tenke....

    SvarSlett
  10. Støtter Marius.
    Uansett så tror jeg faktisk at du-Pernille ikke har så god selvtillitt jeg, eller at du ser så fantastisk flott ut selv. Tror faktisk kanskje at du har fått slengt denne dritten til deg selv jeg, og hakker nå ned på andre igjen... uten å vise hvem du er.
    Håper inderlig du klarer å gå inn i deg selv, og se hva du skriver-og at det ikke kommer noe godt ut av dette! Skjerp deg...

    Ønsker deg lykke til med et lykkeligere liv i fremtiden enn det du nå klarer å vise frem til oss som tilfeldigvis havnet inn på din blogg. Jeg kommer ikke til å komme inn hit igjen- så vet ikke hvordan telleren din fungerer jeg, jeg er nok ikke en fan bare fordi jeg har vært inne på siden din dessverre.. tenk på det du...

    SvarSlett
  11. Trodde ikkje atten-åringer hadde så lite omløp, men tydeligvis så bekrefter denne bloggen det...
    Hater hetsing på blogger generelt, men når du dømmer folk etter hvilken stil de har og ikke hvordan sangen de synger er, og vi snakker om Melodi Grand Prix, har du lagt lista for de innkommende kommentarene selv.
    Molodi Grand Prix er en sangkonkurranse, og takk og pris stemte folk etter hvilken sang som var bra, ikke ut fra antrekk og stil.
    Carina sin sang hadde var en av de dårligste når det kommer til tekst.
    Det gikk i boys and guns hele sangen gjennom.
    Når du da i tillegg dømmer de på at de hadde noen kilo for mye, bør du stikke fingeren i jorda og få et annet syn på saker og ting.

    SvarSlett
  12. Nei, enkelte burde ikke ha blogg! Og da mener jeg de tanketomme wannabe glamormodellene(som VOE, som heldigvis har gitt seg) eller de som alt selger kroppen sin på nett og annet, slik som Linni Meister og Anette Soknes (bare til eksempel). Pernille lager en parodi på alle disse tanketomme tøsene, og det er det vist ikke alle som skjønner. Folk leser ikke bloggene deres pga sterke meninger og samfunnsengasjement, men kun for at de viser pupp og lår! Slike sider er det pornobransjen som tar seg av. Hadde de hatt noe som virkelig hadde engasjert folk, hadde de heller ikke trengt å vise kroppen sin naken eller halvnaken på bloggsia si. Men dette har de ikke, derfor må de kompensere med hud! Null hjerne = Da må vi brette ut kroppen vår.
    Kanskje, med ett lite håp, skjønner folk snart at blogging burde være folk med litt mer enn luft mellom øra. Så stå på "Pernille"!

    SvarSlett
  13. Og jeg lurer på en ting til jeg.... Hadde Pernille lagt seg ut halvnaken, da selvfølgelig fullstappa med silikon, solariumsbrun og med påsveiset hår. Hadde da Pernille plutselig vært mer interessant??
    Man kan jo stille seg spørsmålet..... Syk verden.

    SvarSlett
  14. Hahaha.. Herlig med bra ironi Pernille! :D

    Elsker bloggen din, sitter her og bakskratter:D:D

    SvarSlett